7 RAZLOGA ZBOG KOJIH NAM JE POTREBAN DIZAJNER INTERIJERA

Bilo da se radi o uređenju stana, kuće ili poslovnog prostora dizajner interijera je pravi odabir za pomoć. Mnogi misle da su dizajneri samo za bogate i slavne, ali to nije istina. Upravo suprotno. Dizajner interijera će vam uštedjeti i vrijeme i novac. Greške koje se znaju dogoditi prilikom uređenja mnogo koštaju, što novca, što nepraktičnog načina provođenja svakodnevnice. Prostor u kojem radimo ili živimo osim što estetski treba lijepo izgledati, mora biti praktičan. Uz estetiku, veliku pozornost treba usmjeriti na iskoristivost prostora posebno kod malih prostorija. Mnogo je razloga zašto odabrati dizajnera, a ovo je samo 7 najbitnijih.1.UŠTEDJETI NOVAC

Zvuči čudno? Pitate se kako ću uštedjeti ako uz uređenje doma još trebam platiti i dizajnera?

Dizajner vam može pomoći da u okvirima svoga budžeta dođete do jednako funkcionalnih i kreativnih rješenja kao što biste došli u situaciji da imate neograničen budžet. Dizajner će vam pomoći da izbjegnete skupe pogreške koje vaš dom mogu učiniti nepraktičnim i neuglednim. Ne samo da će vam uštedjeti novac pri uređenju, nego će interijer uređen od strane dizajnera uvelike podići vrijednost vašeg doma, što će mu povećati i cijenu prilikom prodaje. Osim novca dizajner vam može uštedjeti i vrijeme.


2. UŠTEDJETI VRIJEME

Prilikom uređenja interijera gubimo mnogo vremena. Ne samo što je potrebno nadzirati radove koji se odvijaju u domu, nego je potrebno i odabrati namještaj, rasvjetu, zidne i podne obloge… Ako uzmemo u obzir da prethodno znamo što želimo, potraga za određenim može isto tako potrajati, posebno ako imamo ograničen budžet. Dizajner neće potrošiti vrijeme za istraživanje i znat će točno na kojim mjestima potražiti stvari koje su potrebne da bi se projekt realizirao.

3.STRUČNA PROCJENA

Dizajner će vam dati stručnu procjenu o prostoru te vašim željama i njihovim namjenama. Odredit će redoslijed radova kako bi se projekt što brže i preciznije završio. Stručna procjena je jako bitna u prostorima koji zahtijevaju namještaj po mjeri. Vrlo je bitno dobro projektirati namještaj kako bi bio funkcionalan i kako bi zadovoljio sve potrebe svakodnevnice, prvenstveno kad je riječ o kuhinjama.